Over ons

Stel je eens voor: je gaat naar de Red Hot Chili Peppers in Ziggo Dome EN je mag op de eerste rij staan. Dat is gaaf! Stel je nu eens voor dat in plaats van Ziggo Dome, ze staan te spelen in je lokale kroeg. Het maakt nu eigenlijk niet meer uit of je vooraan staat of niet, want je hebt overal perfect zicht. En als je dan TOCH vooraan staat is de kans groot dat hun zweet je om de oren vliegt. Wat wil je nou nog meer?!

Wel nu! Stel je voor dat in plaats van de RHCP, de Dynamic Gentlemen daar spelen! Wooooooowww! Ongelofelijk!

Laat dit nu precies zijn wat de Dynamic Gentlemen al jaren doen in en rond Amsterdam. Door een energieke mix van klassieke en moderne rock, pop en funk, zul je gegarandeerd te veel drinken en natuurlijk overmatig hard meeschreeuwen! Wil je dat wij ook JOUW kroeg plat komen spelen? Boek ons nu!

 

 

Marc

Marc is de zanger en slaggitarist binnen deze formatie. Muziek is zijn leven! Als hij geen muziekles geeft, dan is hij wel bezig met het schrijven eigen nummers of het spelen van covers. Hij neemt het publiek mee in zijn energie en geniet pas echt wanneer de zaal meezingt en danst. Zijn stem betoverend, zijn kledij gentle en manly. Meer info over hem vind je op z’n website: www.marcmusic.nl

Klaasjan

Klaasjan is de sologitarist binnen de groep. Met zijn strakke sound en scheurende solo’s weet hij elke venue te laten rocken! Soms draagt hij een kimono, soms soleert hij achter zijn rug. Zijn gitaar heeft hij tot Maria gedoopt. Vaak verliest hij zijn broek. Ook zijn danspasjes zijn onvergetelijk.

Arjen

Als Arjen zich niet in het buitenland bevindt, dan slap’t hij zijn basgitaar tot de blaren op zijn vingers staan. Dit was eigenlijk nooit de bedoeling. Aanvankelijk koos hij zijn instrument om rustig aan te kunnen doen. Met zijn gouden keeltje draagt ook hij vocalistisch bij aan een volle sound. Als hij geen bier aan het drinken is dan.


 

Joris

De nieuwste aanwinst van het stel, Joris! Hij is nog jong, maar daardoor ook vitaal. Het is voor het eerst dat wanneer de band springt, ook de drummer los van de grond komt. Zijn levensmotto: “Joris zonder stokjes slaat nergens op. Badumm tsss.” Hij maakt de ritmesectie sexy.